Tgrt Haber

Son dakika transfer haberi: Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da!

21 Aralık 2022 22:32 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 22:59
Son dakika transfer haberi: Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da!

Manchester United ile olan sözleşmesini sonlandırdıktan sonra kötü bir Dünya Kupası geçirerek nereye imza atacağı merak konusu olan Cristiano Ronaldo'nun transfer görüşmesi yapmak üzere Suudi Arabistan'a gittiği iddia edildi.

Dünya Kupası'nda istediklerini yapamayan Cristiano Ronaldo​'nun hangi takıma gideceği merak ediliyor.

Olaylı ve tartışmalı bir Dünya Kupası geçiren Ronaldo, turnuva başlamadan hemen önce Manchester United​ ile olan sözleşmesini sonlandırarak boşa çıkmıştı. Bu andan itibaren yıldız oyuncunun kariyerini hangi takımda sürdüreceği ile ilgili iddialara artarak devam etti.

Suudi Arabistan​ kulübü Al Nassr​ iddiaların odağındaki takım olarak dikkat çekiyordu. Gazeteci Fabrizio Romano'ya göre; Suudi ekibinin yıllık 200 milyon Euro'yu bulan teklifi, Ronaldo'nun masasında duran tek teklif konumunda... Ronaldo'nun ısrarla yeni teklif beklemeye devam ettiği belirtiliyor.

İddiaya göre tecrübeli yıldız isim, Avrupa'da kalıp Şampiyonlar Ligi​'nde oynamak için gelecek olan yeni teklifleri bekliyor.

AS'a konuşan Eintracht Frankfurt CEO'su Axel Hellmann ise "Cristiano Ronaldo bize önerildi. Aslında, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tüm takımlara önerildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

CRİSTİANO RONALDO, SUUDİ ARABİSTAN'DA

Foot Mercato'nun haberine göre; Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da çekilmiş bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile transfer görüşmesi yapmak için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...