Tgrt Haber

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi yeniden buluşuyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2023 11:32 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 11:43
Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi yeniden buluşuyor

Dünya futbol tarihine adlarını altın harflerle yazdıran Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin yeniden karşı karşıya gelme ihtimali ortaya çıktı. Tüm dünyadaki futbolseverleri heyecanlandıran sürpriz gelişme sonrası maçın tarihi heyecanla bekleniyor. İşte detaylar...

Real Madrid​ ve Barcelona formalarıyla uzun yıllar karşılıklı mücadele veren Lionel Messi​ ve Cristiano Ronaldo​'nun Arjantin​ ve Portekiz​ maçıyla yeniden rakip olacağı ifade ediliyor.

Son olarak geçen sezon düzenlenen PSG ve Suudi Arabistan karması maçında karşılıklı oynayan Ronaldo ve Messi, 2024'ün Mart ayında aynı sahayı yeniden paylaşma ihtimali bulunuyor.

'MESSİ VE RONALDO YENİDEN RAKİP OLUYOR'

UEFA ile CONMEBOL arasında yapılan anlaşma gereği Arjantin'in Mart ayındaki hazırlık maçlarında muhtemel iki rakibi Portekiz ve İngiltere olacak.

Kariyerine MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami'de devam eden Messi ile Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'a giden Ronaldo, Avrupa futboluna veda etmişti.

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca destekçisi bulunan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun yeniden karşılaşma ihtimalleri heyecanla bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...