Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dursun Özbek'e teşekkür, kulüplere çağrı

10 Ağustos 2023 15:53 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 16:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dursun Özbek'e teşekkür, kulüplere çağrı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i depremzedeler için 250 konut yardımı konusunda tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan diğer takımlara da çağrı yaparak, "Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyle ise bunların bir kısmını ne yapalım? Buralara aktaralım." dedi.

Kahramanmaraş​ merkezli deprem​ felaketlerinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda hem kentsel dönüşüm hem de afet konutlarının yapım süreçleri tüm hızıyla sürüyor.

Bugün düzenlenen Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantıyla katıldı.

Programa depremzedeler için 250 konutluk yardım yapan Galatasaray​ Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

ERDOĞAN'DAN ÖZBEK'E TEŞEKKÜR, DİĞER KULÜPLERE ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı, Dursun Özbek'i bu konuda tebrik ederken diğer kulüplere de çağrıda bulundu.

"Galatasaray Kulübü'nü bu ilk 250 konut adımı için tebrik ediyorum. Tabi Kayseri’yi bir tarafa koymak olmaz. Kayseri bakalım kaç konutla bu işe katılacak? Trabzon, Beşiktaş, Fenerbahçe… Onları da bekliyoruz. Hayırda yarış bu. Başka bir şey değil. Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyle ise bunların bir kısmını ne yapalım? Buralara aktaralım. Kazalardan belalardan kurtulmak için bu bire bir ilaç..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dursun Özbek'e teşekkür, kulüplere çağrı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...