Tgrt Haber

Daum Hoeness'i kıskanıyor mu

12 Nisan 2014 17:33
Daum Hoeness'i kıskanıyor mu

"Gala Men" dergisine göre Christoph Daum, vergi kaçakçılığından hapse girecek olan Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness'i kıskanıyor.

Almanya'da yayınlanan "Gala Men" dergisinin haberine göre, Christoph Daum, vergi kaçakçılığından hapse girecek olan Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness'i kıskanıyor. Daum dergiye verdiği demeçte kendisinin kokain kullanma skandalını kastederek, "Çevreden daha fazla destek beklerdim" dedi. "Ama benim Hoeness gibi geniş bir ağım ve özel konumum yoktu" diyen Daum "Hoeness iş dünyasından ve politikacılardan büyük destek gördü" diye konuştu. 2000 yılında Bayern Münih Menajeri Uli Hoeness'in, Christoph Daum'un kokain kullandığını iddia etmesi Almanya'da büyük bir skandala neden olmuştu. Daum da Hoeness'e dava açmış ve gönüllü olarak saç örneğini mahkemeye teslim etmişti. Saç örneğinden kokain kullandığı tespit edilen Daum, Bayer Leverkusen'deki görevinden istifa ederek Almanya'dan ayrılıp, bir süre ABD'de kalmıştı. Daum, medyaya ve kamuoyuna seslenerek "Bu toplumda affetmeyi öğrenmeliyiz" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...