Tgrt Haber

David Beckham'dan bu yana ilk: Real Madrid ve Barcelona, Arda Güler için birbirine girdi

05 Temmuz 2023 07:52 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 11:56
David Beckham'dan bu yana ilk: Real Madrid ve Barcelona, Arda Güler için birbirine girdi

Real Madrid ve Barcelona arasında tercihini başkent ekibinden yana kullanan Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler, 20 yıl sonra iki devi transfer yarışında karşı karşıya getirdi.

Türkiye'de transfer​ gündeminin ilk sırasında Arda Güler​ yer alıyor... Genç futbolcu için Avrupa devleri birbiriyle yarışırken, İspanya'nın ezeli rakipleri Barcelona​ ve Real Madrid​, Arda Güler için karşı karşıya geldi.

İspanyol basını Arda Güler'in Barcelona'ya yakın olduğunu iddia etse de dünyanın önde gelen spor sitelerinden The Athletic, genç yıldızın Real Madrid'i tercih ettiğini yazdı.

Habere göre Real Madrid, Arda Güler için Fenerbahçe'ye serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis ücreti ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.

DAVİD BECKHAM'DAN BERİ İLK

Arda Güler transferi, Real Madrid ve Barcelona'yı yıllar sonra karşı karşıya getirdi.

2003 yazında Real Madrid ve Barcelona, David Beckham'ı transfer etmek için karşı karşıya gelmiş, İngiliz yıldız da Real Madrid'i tercih etmişti.

Real Madrid o dönem Manchester United'a 37.5 milyon Euro bonservis ödeyerek David Beckham'ı kadrosuna katmıştı. İngiliz oyuncu, Real Madrid kariyerinde La Liga ve Kral Kupası kazanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...