Tgrt Haber

Davinson Sanchez'den Şampiyonlar Ligi sözleri: Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Eylül 2023 23:24 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 23:30
Davinson Sanchez'den Şampiyonlar Ligi sözleri: Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz

Galatasaray'ın İngiliz ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde takım olarak ellerinden gelen her şeyi verip gidebildikleri noktaya kadar gitmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün yeni transferi Sanchez, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu transferin gerçekleşmesi için 3 aydır mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Aileme de teşekkür etmek istiyorum. Bu kararı ben kendi başıma vermedim, hep birlikte aldık. Bana destek oldular" diye konuştu.

"LİGDE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ"

Sarı-kırmızılı kulübün hedefleriyle ilgili de konuşan Sanchez, "Ben buraya takımı geliştirmek için geldim. Şu anda çok iyi bir takımımız var. Ligde şampiyonluğa oynayacağız, Türkiye​ Kupası'nı kazanmaya çalışacağız ve tüm oyuncuların olmak istediği yerde, UEFA Şampiyonlar Ligi​'nde zor bir grup aşaması var. Elimizden gelen her şeyi vererek Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Şimdi gruptaki maçlara odaklanmamız ve kendimizi bunun için hazırlamamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...