Tgrt Haber

Fenerbahçe ve Trabzonspor derbi öncesi aynı safta: TFF'ye adil olun çağrısı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 18:41 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 18:52
Fenerbahçe ve Trabzonspor derbi öncesi aynı safta: TFF'ye adil olun çağrısı

Fenerbahç-Trabzonspor karşılaşması öncesi gerginlik iyice tırmandı. Fenerbahçe, Trabzonspor'un açıklamalarını alıntılayarak "Adil yönetim talep ediyoruz" başlığı altında açıklama yayımladı.

Trabzonspor​, Cumartesi günkü Fenerbahçe​ maçı öncesi çok sert bir açıklama yayımladı. Haftalardır kasıtlı kararlar sonucu puanlarının çalındığını belirten Trabzonspor, "Umarız, haftalardır devam eden ‘tiyatronun’ finali yarın akşam sahneye konulmaz!" dedi.

Trabzonspor'un açıklamaları sonrası Fenerbahçe'den cevap geldi. VAR​ operasyonlarıyla ve MHK​ öncülüğünde hakem​ atamalarıyla sayısız adaletsizlikle karşı karşıya kaldıklarını öne süren Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Bugün, bir hakemin Fenerbahçe maçında doğru karar verdiği için cezalandırılarak bunu açıklaması ve görevini bırakması da Türk futbolunun geldiği noktayı gözler önüne sermiştir. 

Kulübümüz gerek ilk 10 haftalık süreçte gerekse son hakem olayı ile ilgili 5 Kasım Pazar günü gereken açıklamalarda bulunacaktır.  

'HAKEMLER ADİL OLSUN'

Ancak yarın Trabzonspor ile oynayacağımız Trendyol Süper Lig maçı öncesinde beklentimiz küçük, büyük hiçbir hakem hatası olmadan maçın tamamlanması, hakemlerin adil olmasıdır.  

Bu konuda, hakemler, VAR, gözlemci, temsilci, yayıncı dahil sorumluluk sahibi herkesten gerekeni yapmasını bekliyoruz.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1720461835747434529

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...