Tgrt Haber

Derbi sonrası Ali Koç soyunma odasına indi, ortalık karıştı!

04 Nisan 2023 10:06 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 10:27
Derbi sonrası Ali Koç soyunma odasına indi, ortalık karıştı!

Fenerbahçe'de Beşiktaş yenilgisi sonrası Ali Koç'un soyunma odasına indiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig​'in 27. haftasındaki derbide Beşiktaş​'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe​'de maç sonrası başkan Ali Koç​'un soyunma odasına indiği iddia edildi. 

''DOĞUM GÜNÜMDE BANA GÜZEL BİR HEDİYE VERDİNİZ!''

Derbi günü aynı zamanda doğum günü olan Ali Koç maç sonunda soyunma odasında tüm takıma seslenerek, "Doğumgünümde bana güzel bir hediye verdiniz, hepinize teşekkür ederim. Hiçbir şeyinizi eksik bırakmıyoruz, ödemelerinizi zamanında yapıyoruz, bu taraftar gülmeyi hak ediyor. Neden bir türlü yüzümüz gülmüyor" diyerek sitem etti. 

Başkan Ali Koç'un sözleri üzerine teknik direktör Jorge Jesus​ oyuncularını koruyarak  "Oyunculara yüklenmeyin, bu durumun bir suçlusu varsa o da benim" dedi. Bunun üzerine Ali Koç ve Jorge Jesus'un tartıştığı iddia edildi.

Derbi yenilgisi sonrası Fenerbahçe Jorge Jesus ilişkisinin kopma noktasına geldiği ve bu hafta içerisinde Portekizli teknik adamla yolların ayrılabileceği öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...