Tgrt Haber

Derrick Köhn'ün menajeri İstanbul'a geldi! Anlaşma an meselesi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 09:42 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 09:52
Derrick Köhn'ün menajeri İstanbul'a geldi! Anlaşma an meselesi

Sol bek transferi için yoğun uğraş veren Galatasaray, Derrick Köhn'ü kadroya katmaya hazırlanıyor. 25 yaşındaki oyuncunun menajeri görüşmeler için İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Sacha Boey'i Bayern Münih'e, Cedric Bakambu'yu ise Real Betis'e satan Galatasaray, sezon başında Leipzig'ten kiraladığı İspanyol sol bek Angelino ile de yola devam etmemişti. Sarı-kırmızılılar kadrosunu ise Carlos Vinicius ve Serge Aurier transferleriyle güçlendirirken Berkan Kutlu da Genoa'dan döndü.

Önceliğini tamamen sol bek transferine veren Galatasaray, Derrick Köhn'ü kadrosu katmaya çok yaklaştı.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın listesinde üst sıralarda yer alan ve scout ekibinden tam not alan Derrick Köhn, sarı-kırmızılı takıma transfer olmaya hazırlanıyor.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Derrick Köhn'ün menajeri Ersin Akan, Galatasaray ile görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

GALATASARAY'DAN SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK TEKLİFİ

Galatasaray, Derrick Köhn için Hannover'e 500 bin Euro kiralama bedeli ve 2 milyon Euro satın alma opsiyonlu bir teklif yaptı. Alman ekibi kiralama seçeneğine sıcak bakmadığını ifade etti.

Derrick Köhn'ün menajeri İstanbul'a geldi! Anlaşma an meselesi - 1. Resim

HANNOVER 3 MİLYON EURO İSTİYOR

Alman ekibi, sözleşmesinde ‘2024 yazında 3 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi olan Köhn için bu ücreti talep ediyor.

Pazarlıklarda ufak bir fark kaldığı ve bu transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

LEVENT MERCAN DA MASADA

Alman oyuncunun menajeri Ersin Akan, aynı zamanda Fatih Karagümrük'ün sol beki Levent Mercan'ın da menajerliğini üstleniyor.

Cimbom'un Köhn transferinin yanı sıra Levent'i de kadrosuna katmak istediği ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

20 MAÇTA 3 GOL-6 ASİST

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan 25 yaşındaki Alman futbolcu, bu sezon Bundesliga 2'de 20 maça çıktı ve 3 gol atarken 6 da asist yaptı. Derrick Köhn'ün güncel piyasa değeri 3 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...