Tgrt Haber

Al Nassr'ın dev Ronaldo transferinin perde arkası ortaya çıktı: İspanyol basınından çarpıcı iddia

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2023 13:13 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 13:41
Al Nassr'ın dev Ronaldo transferinin perde arkası ortaya çıktı: İspanyol basınından çarpıcı iddia

Machister United’da önüne taş koyulan dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi ekibi Al Nassr'a rekor bir bedelle transfer oldu.  Dev transferden sonra ortaya atılan bir iddia da Ronaldo’nun transfer sürecinde Real Madrin’den teklif beklediği belirtildi.

Manchester United’da transfer​ olduktan sonra önüne taş koyulan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Suudi ekibi Al Nassr​'a rekor bir bedelle transfer oldu. Ronaldo’nun bu transferinde sonra dünya basını Portekizli yıldızı manşetlerine taşıdı. Yaklaşık 40 gün süren temasların ardından Ronaldo’nun yıllık 200 milyon dolarlık sözleşmeye imzayı atmasının ardından Marca gazetesi, çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

İMZAYI ATANA KADAR MADRİD’DEN TELEFON BEKLEDİ

Portekizli yıldız anlaşma tamamlanana kadar Real Madrid​'den telefon bekledi. Ancak İspanyol devinin Ronaldo'yla ilgilenmemesi nedeniyle bu hamle gerçekleşmedi. Real Madrid'den sinyal alamayan Ronaldo, önündeki tek teklifi değerlendirdi ve Suudi Arabistan​ ekibine katıldı.

Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nın ardından kulüpten izin alarak Real Madrid'in tesislerinde antrenman yapmıştı. Ronaldo'nun oğlu Cristiano Ronaldo Jr da babasının Manchester United'dan ayrılmasından sonra Real Madrid altyapısına transfer olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...