Tgrt Haber

Diego Simeone, Eyüp'te! Arda Turan paylaştı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Ekim 2023 14:24 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 14:32
Diego Simeone, Eyüp'te! Arda Turan paylaştı

İspanyol devi Atletico Madrid'in başarılı Teknik Direktörü Diego Simeone, eski öğrencisi Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'u ziyarete geldi. Turan bu özel anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar...

Atletico Madrid​ Teknik Direktörü Diego Simeone​, TFF 1. Lig lideri Eyüpspor​'u ziyaret etti.

Eski futbolcusu Arda Turan​'ı ziyaret eden Simeone, sabah yapılan idmanı yakından takip ederek tesislerde zaman geçirdi.

ARDA TURAN'DAN DİEGO SİMEONE'YE TEŞEKKÜR

Özel anları sosyal medya hesabından paylaşan Arda Turan, Arjantinli hocaya teşekkür ederek, "Sahadaki çözümleriyle, taktikleriyle bir deha olan Mister Simeone bugünkü ziyaretiyle, kalbinin de ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösterdi.Seni seviyorum Mister, seni her zaman sevdim, hep de seveceğim. Çok teşekkür ederim. Hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım bu özel an için, dostluğumuz için." ifadelerini kullandı.

Arda Turan, 2011-2015 yıllarında Atletico Madrid'de oynamış ve teknik direktör Simeone ile bir lig şampiyonluğu, bir Kral Kupası, bir de İspanya Süper Kupası kazanmıştı.

Arda Turan, Diego Simeone ile birlikte İspanya'da 3 kupa kazandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cihan18 Ekim 2023 16:36

Helal olsun bir fbli olarak tebrikler

Sonraki Haber Yükleniyor...