Tgrt Haber

Dimitris Pelkas düşündü taşındı kararını verdi: İmzayı atıyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Akşam gazetesi
16 Nisan 2023 13:50 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 14:07
Dimitris Pelkas düşündü taşındı kararını verdi: İmzayı atıyor

Fenerbahçe'nin sezon başında Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz kulübü Hull City'e kiraladığı Dimitris Pelkas, yapılan görüşmelerin ardından transfer için kararını verdi. Pelkas, Hull City ile kalıcı sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Acun ılıcalı​'nın satın aldığı İngiliz ekibi Hull City​, Fenerbahçe​'den Yunan oyuncu Dimitris Pelkas'ı kiralamıştı. Hull City'de kalıcı olarak kadroda yer alması için görüşmelerin yapıldığı Yunan oyuncu, kararını verdi.

SÖZLEŞMESİ ÖNÜMÜZDEKİ YAZ SONA ERİYOR

Akşam gazetesinde yer alan habere görei Pelkas'ın İngiliz ekibi ile kalıcı sözleşme imzalamaya karar verdiği aktarıldı. Fenerbahçe'nin yeniden yapılanma sürecinde gözden çıkarılan ve İngiltere ekibi Hull City'ye kiralanan Pelkas'ın sözleşmesi önümüzdeki yaz sona eriyor.

22 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİST

Temel şartlarda anlaşılan süreç, yazın resmiyet kazanacak ve Yunan oyuncu kariyerine İngiltere'de devam edecek. Bu sezon Hull City forması ile 22 maça çıkan Pelkas, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Akşam gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...