Tgrt Haber

Dominik Livakovic için sürpriz açıklama: "Yarın sahada olacak!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
23 Ağustos 2023 13:20 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 13:35
Dominik Livakovic için sürpriz açıklama: "Yarın sahada olacak!"

Dinamo Zagreb’in Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde kalesini koruyan yıldız yıldız kaleci takımı elenince bavullarını topladı. Dominik Livakovic’in bu gece İstanbul’a gelmesi bekleniyordu ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Transferin en hızlı takımlarından Fenerbahçe, kalesini de yıldız bir isimle takviye etmeye hazırlanıyor.

Altay Bayındır​ ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler, Dinamo Zagreb’in kalecisi Dominik Livakovic’e bugün kavuşması bekleniyordu.

Fenerbahçe, yıldız oyuncu ve Hırvat kulübüyle haftalar öncesinden anlaşmaya varmış ancak transfer​, Dinamo Zagreb’in Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları sebebiyle ertelenmişti.

Livakovic, takımının eleme maçlarında kalesini korudu, Dinamo Zagreb​, Yunan temsilcisi AEK’ya elendi.

LİVAKOVİC'E 'OCAK AYINA KADAR KAL' BASKISI!

Artık Avrupa Ligi için play-off oynayacak olan Dinamo Zagreb’de yönetim, Dominik Livakovic’e zamlı ücret teklif ederek “Hiç değilse ocak ayına kadar kal” baskısı yaptı.

"FENERBAHÇE'YE SÖZ VERDİM" DEDİ, BAVULLARINI TOPLADI

Fenerbahçe’ye bir söz verdiğini ve kalamayacağını söyleyen Livakovic, Dinamo’nun perşembe günü Sparta Prag ile oynayacağı maçı beklemeden bavullarını topladı.

SÜRPRİZ AÇIKLAMA: PRAG MAÇINDA KALEDE OLACAK!

Yıldız kalecinin bu gece İstanbul’da olması bekleniyordu. Ancak yaşanan beklenmedik gelişme kafaları karıştırdı.

NTV Spor'un haberine göre; Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Dominik Livakovic'le ilgili Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Sergej Jakirovic'ten beklenmedik bir açıklama geldi.

Jakirovic, Dominik Livakovic'in yarınki Sparta Prag maçında kalede olacağını bildirdi.

Jakirovic, "Livakovic mi? Bugünkü bilgilere göre yarın kalede olacak" açıklamasını yaptı.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Sağlık kontrollerinden geçecek olan 28 yaşındaki Hırvat kaleciyle 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Hürriyet'in haberine göre; Sarı-lacivertliler başarılı kaleci için Dinamo Zagreb'e 9+1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

ALTAY BAYINDIR MANCHESTER YOLCUSU

Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için izin verdiği Altay Bayındır, Yunanistan'da Manchester United için sağlık kontrollerinden geçti.

Manchester United'ın Altay Bayındır'ı 7 milyon Euro karşılığında renklerine bağlayacağı ifade edildi.

PLAY-OFF TURU İÇİN BU GECE 01.00'E KADAR VAKİT VAR

Konferans Ligi Play-Off turu için UEFA’ya kadrolar bildirildi. Ancak ilk maçtan önceki gece saat 00.00’a kadar (Avrupa merkez saat dilimine göre) listede iki değişiklik yapılabiliyor.

Milliyet'in haberine göre; Sarı-lacivertliler, Livakovic’i Twente eşleşmesi için UEFA’ya bildirilen kadroya dahil edebilmek istiyor.

Hollanda ekibiyle ilk maç yarın saat 20.00’de oynanacak. Fenerbahçe, Livakovic planını gerçekleştirmek için, aradaki saat farkıyla birlikte bu gece 01.00’a kadar vakti var.

TFF'DE LİSANSI ÇIKARILMALI

Sarı-lacivertliler, bu sürece kadar önce yıldız kaleciyi sağlık kontrolünden geçirmeli.

Ardından özleşme imzalanmalı ve TFF’de lisansı çıkartılmalı. Lisans işleminin ardından Livakovic’in ismi UEFA listesine bildirilebilir.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...