Tgrt Haber

Dominik Livakovic transferinde Fenerbahçe’ye sürpriz rakip!

29 Temmuz 2023 11:54 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 13:52
Dominik Livakovic transferinde Fenerbahçe’ye sürpriz rakip!

Transfer hedeflerinin ilk sıralarına kaleci Dominik Livakovic’i alan Fenerbahçe’ye, Hırvat eldivenin transferinde rakip çıktı. İspanya La Liga ekiplerinden Almeria’nın da 28 yaşındaki file bekçisine talip olduğu iddia edildi.

Transfer​ sezonunda yaptığı hamlelerin başarısını UEFA Konferans Ligi Eleme Turu’nda Zimbru karşısında ispatlayan Fenerbahçe’de hedeflenen isimlerin başında Hırvat kaleci Dominik Livakovic yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerin, 28 yaşındaki kaleci ve kulübü Dinamo Zagreb​ ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı bilinirken; İspanyol basınında Livakovic ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

ALMERIA İDDİASI

İspanyol basınından Relevo’nun haberine göre La Liga ekiplerinden Almeria, Dominik Livakovic’in transferi için devreye girdi.

İspanyol ekibin kalesinde şu an için Fernando Martinez (33) ve Diego Marino (33) bulunuyor.

KALECİ TRANSFERİ BEKLENİYOR

La Liga'da geçen sezonu düşme hattının yalnızca bir sıra üstünde, 17. sırada tamamlayan Almeria, bu sezon Marsilya’dan santrfor Luis Suarez’in bonservisi için 8 milyon Euro ve Betis forması giyen stoper Edgar Gonzalez için 4.5 milyon Euro ödedi. İspanyol ekip, henüz kaleci transferi yapmadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...