Tgrt Haber

Dominik Livakovic'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

21 Ağustos 2023 09:38 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 09:58
Dominik Livakovic'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe transferini tamamlamak için yoğun uğraş verdiği Hırvat kaleci Dominik Livakovic'te mutlu sona ulaştı. Oyuncunun İstanbul'a geleceği tarih belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'de ana gündem maddesi olan kaleci transferinde bir numaralı aday uzun süredir Hırvat Milli Takımı'nın kalecisi Dominik Livakovic'ti...

Sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde bu transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

9+1 MİLYON EURO BONSERVİS

Germanijak'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, 9+1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transferi tamamlamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe için kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçmesi beklenen yıldız kalecinin, 4+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ İSTANBUL'DA!

Haberde tecrübeli eldivenin İstanbul'a geleceği tarih de açıklandı.

Dominik Livakovic, 23 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır​'ın performansı son dönemde tartışmalara neden olurken taraftarların da tepkisini çekmişti. Altay'ın bu performansı sonrası kaleci transferine kesin gözüyle bakılıyordu.

8 KUPA KAZANDI

NK Zadar'ın altyapısından yetişen Dominik Livakovic, 2012 yılında NK Zagreb'in genç takımına transfer oldu. Oyuncu 2015'te Dinamo Zagreb'in kadrosuna katılsa da 1 yıl daha NK Zagreb formasını kiralık olarak giydi.

290 kez Dinama Zagreb forması giyen Livakovic, 6 kez Hırvatistan Ligi Şampiyonluğu yaşadı. Livakovic, iki de Hırvatistan Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Hırvat kaleci, 45 kez de Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını giydi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Enes22 Ağustos 2023 11:18

Çok iyi olur

Sonraki Haber Yükleniyor...