Tgrt Haber

Galatasaray, PSG ile anlaştı! Icardi imzaya geliyor: İşte transfer detayları

05 Eylül 2022 15:20 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 15:29
Galatasaray, PSG ile anlaştı! Icardi imzaya geliyor: İşte transfer detayları

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, dünyaca ünlü futbolcu Mauro Icardi’nin transferi için Paris-Saint Germain (PSG) ile anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar 1 yıllığına kiraladığı Arjantinli futbolcuya PSG’den aldığı maaşın bir kısmını ödeyecek. İşte Icardi transferinin detayları…

Galatasaray​, dünyaca ünlü yıldız futbolcuyu kadrosuna katıyor. Hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi​ transferinde sona geldi.

ICARDİ'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Yeni Şafak’ın haberine göre Mauro Icardi’nin ardından kulübü Paris Saint Germain​ ile anlaşan Galatasaray, Arjantinli oyuncuyu 1 yıllığına kiralayacak. Icardi’nin sağlık kontrolü ve resmi imzayı atması için Salı günü İstanbul’da olması bekleniyor.

KİRALAMA BEDELİ YOK

Galatasaray’ın Icardi için PSG’ye kiralama bedeli ödemeyecek. Fransız ekibinden yıllık 8,5 milyon Euro ücret alan Arjantinli futbolcunun bu ücretinin 3,5 milyon eurosunu Sarı-Kırmızılıların ödeyeceği belirtildi.

Icardi, 2 kez gol kralı olduğu İtalya Ligi’nde 2018 yılında yılın futbolcusu seçildi. Yıldız futbolcu daha sonra ise 50 milyon euroluk bonservis bedeliyle PSG’ye transfer​ oldu. PSG’de çıktığı 92 maçta 38 gol ve 10 asist yapan Icardi, geçtiğimiz sezon ise 30 resmi maçta 5 gol attı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...