Tgrt Haber

Dursun Özbek'ten Fenerbahçelileri kızdıran tezahürat

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 21:27 - Güncelleme : 13 May 2023 21:37

Galatasaray Kulübü Florya'da 'Aile Günü' etkinliği düzenledi. Sarı-kırmızılılarda yönetim, futbolcular, eşleri ve çocukları piknikte bir araya geldi. Piknikte Mustafa Sandal'dan "Beni Ağlatma" şarkısı çaldı. Dursun Özbek'in şarkıya sarı-kırmızılı tribünlerdeki versiyonu olan "Fener Ağlama" sözleriyle eşlik ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Bu anlar Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

Spor Toto Süper Lig​'de şampiyonluğa koşan Galatasaray​'da yönetim, futbolcular, eşleri ve çocukları Florya​'da organize edilen 'Aile Günü'nde bir araya geldi.

Galatasaray Başkan Dursun Özbek mangal başında "Fener Ağlama" bestesine coşkuyla eşlik etti.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder'in şampiyonluk kutlamalarında söylediği meşhur besteyi tüm Galatasaraylılar hep bir ağızdan söyledi. Dursun Özbek'in "Fener Ağlama" bestesini söylediği o anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Sarı-kırmızılı taraftarlardan binlerce paylaşım alan görüntülere Fenerbahçe taraftarları ise tepki gösterdi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...