Tgrt Haber

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: Görüşmeler devam ediyor

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Nisan 2023 10:54 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 12:05

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, deplasmanda 4-1 galip geldikleri Alanyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Liderliğe rağmen şampiyonluk havasına girmeyeceklerini söyleyen Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili de taraftarları sevindirecek ifadeler kullandı.

Süper Lig​'in 30. haftasında Alanyaspor​'a konuk olan Galatasaray​, zorlu deplasmandan 4-1 glip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk​ için konuşmanın henüz erken olduğunu dile getirdi.

"İSTANBUL YA DA DEPLASMAN FARK ETMİYOR"

Şampiyonluk yarışının devam ettiğini aktaran Dursun Özbek, "Son haftalara girdik. Yarış gittikçe kızışıyor. Galatasarayda yarışı en iyi şekilde bitirmek için sahada performansını en iyi şekilde yükseltiyor. Güzel bir oyun oldu. Ben oyuncularıma ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Bize güzel bir maç seyrettirdiler" dedi.

Bir gazetecinin, kalan maçların çoğunun İstanbul'da olmasıyla ilgili ne düşündükleri sorusuna Özbek, kendileri için İstanbul ya da deplasmanın çok fark etmediğini belirterek, "Bizim deplasman puan ortalamamıza bakarsanız 2.4 yada 2.5 civarında. Bugün gördünüz. Alanyaspor güçlü bir takım. Ona karşı da rahat bir galibiyet aldık" yanıtını verdi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Performansıyla dikkati çeken isimlerden Milot Rashica'nın bonservisinin alınıp alınmayacağı konusunda başkan Özbek, transfer sezonunun başlamasına daha zaman olduğunu hatırlatıp, "Rashica bizim için önemli bir oyuncu. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kısmet" ifadelerini kullandı.

REHAVET UYARISI

Şampiyonluk şanslarına da değinen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Lig bitmeden şampiyonluk havasına girmek son derece yanlış. Bugün dikkat ederseniz son derece ciddi ve dikkatli bir oyun oynadık. Son ana kadar böyle götüreceğiz. En önemli haftalara giriyoruz. Ligin sonuna kadar aynı dikkati göstererek, aynı performansla devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...