Tgrt Haber

Dusan Tadic: Buraya şakalaşmaya değil; şampiyonluğa liderlik etmek için geldim

26 Temmuz 2023 23:20 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 23:20
Dusan Tadic: Buraya şakalaşmaya değil; şampiyonluğa liderlik etmek için geldim

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ın adeta ‘elinden kaptığı’ Dusan Tadic, ilk maçında sarı-lacivertlilerin beğenisini kazanan bir performans ortaya koydu. Sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçında bir de asist kaydeden Sırp futbolcu, maç sonu açıklamasında, “Buraya şakalaşmak için gelmedim. Şampiyonluk ve liderlik etmek için geldim" diye konuştu.

Fenerbahçe​, sezonun ilk resmi karşılaşmasında UEFA Konferans Ligi​ 2. Ön Eleme Turu'nda Moldova​ temsilcisi Zimbru​'yu Kadıköy'de 5-0 mağlup ederek turun fişini İstanbul'da çekti. 

Sarı-lacivertlilerin farklı galibiyetinde performansıyla öne çıkan isimlerden biri de Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk resmi maçta asist kaydeden Dusan Tadic oldu.

34 yaşındaki yıldız futbolcu, karşılaşma sonunda verdiği röportajda 'mükemmeliyetçi' olmak için doğrular kadar yanlışları da görmeleri gerektiğini ve bunlar üzerine çalışmaları gerektiğini kaydetti.

"Buraya şakalaşmak için gelmedim. Şampiyonluk ve liderlik etmek için geldim" diyen Tadic'in maç sonu açıklaması şöyle oldu:

"MÜKEMMELİYETÇİ OLMAK İÇİN YANLIŞLARI DÜZELTMELİYİZ"

"Agresif oynadık, iyi işler yaptık ve iki gol bulduk. Sonrasında takım olarak biraz daha rahatladık. Pozitif şeyleri vurgulayacağız ama yanlışları da düzeltmeliyiz ki mükemmeliyetçi olma noktasında ilerleyebilelim.

"KONTRATAKLARDA DAHA İYİ KONUMLANMALIYDIK"

Hatalı yanlarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Rakip bazı maçın bazı anlarında kontratak fırsatı buldu, bu pozisyonlarda sahada daha iyi konumlanmamız gerekiyordu. İyi bir iletişimle bunu yapabiliriz.

"KALİTEMİZİ GÖSTERDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Birbirimizin kalitesini, oyun stilini hissetmemiz açısından önemli bir maçtı. Kalitemizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Hafta hafta, maç maç oynayarak daha iyi duruma geleceğiz.

"HER ZAMAN LİDER RUHLU BİR OYUNCUYDUM"

Hayatım boyunca oynadığım kulüplerde her zaman lider ruhlu bir oyuncuydum. Kariyerimin birçok döneminde kaptanlık yaptım. Şu an kaptanlık pazubandım olmasa da ben her zaman liderlik yapmaya uğraşıyorum. Beni bu yüzden Fenerbahçe’ye getirdiler, ben de bu özelliklerimi sergilemek istiyorum.

"ÇOK DAHA İYİLERİNİ YAPABİLİRİZ"

Ben burada şakalaşmak için bulunmuyorum. Şampiyonluk ve liderlik etmek için geldim. Yanlışlarımızı düzelterek en iyi noktaya ulaşmamız gerekiyor. Taraftarlarımız bize maç boyunca ekstra bir enerji verdi, onların önünde oynamak çok güzeldi. Çok güzel bir başlangıç yaptık ama çok daha iyilerini de yapabiliriz."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...