Tgrt Haber

Edin Dzeko'dan duygu yüklü sözler: Böylesini yaşamadım

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 11:48 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 11:49
Edin Dzeko'dan duygu yüklü sözler: Böylesini yaşamadım

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Edin Dzeko, sarı-lacivertli takıma transfer olduğu süreç hakkında konuştu. Fenerbahçe'ye transfer olurken parayı hiç düşünmediğini belirten Dzeko, daha önce 80 bin taraftarın önünde oynadığını fakat Kadıköy'deki atmosferi hiç yaşamadığını söyledi.

Fenerbahçe​'nin Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko​, sarı-lacivertli takımı para için seçmediğini söylerken ülke basınına hem transfer süreci hem de Türkiye​'deki izlenimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

"YETERİNCE PARA KAZANDIM"

Face TV'ye konuşan Dzeko, "Kariyerim paradan daha önemli. Zaten yeterince para kazandım" dedi. Fenerbahçe'de mutlu olduğunu vurgulayan Dzeko, "Hedefim Avrupa'da oynamak ve kendimi bir oyuncu gibi hissetmekti. Bu sahaya her çıktığımda aynı duyguyu yaşıyorum. Daha önce 80 bin kişinin önünde oynadım ama bu atmosferi hiç yaşamadım" diye konuştu.

"AYNI DUYGUYU YAŞIYORUM"

Transfer sürecinde Çin'den de teklifler aldığını ifade eden Dzeko, "Teklifler vardı ama ben farklı bakıyorum, tek kariyerim var. Daha yüksek seviyede oynamak için onu maksimumda kullanmak istiyorum. Benim için bir numaraydı. Bu yüzden Fener'e geldim, yani amacım hâlâ bir oyuncu gibi hissetmekti. Avrupa'da oynayabilmek için. Her iç saha maçında sahaya çıktığımda aynı duyguyu yaşıyorum; inanılmaz" ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ" YORUMU: DURUM BİRAZ FARKLI

Fenerbahçe taraftarı için "Gerçekten fanatikler" yorumunda bulunan Dzeko, "Türkiye Ligi'ni kazanamadıkları dokuz yıllık bir dönemleri var. Bu sene başkan Ali Koç​ iyi bir takım kurmaya karar verdi, daha önceleri Fener 'yıldız' getirmek istemiyordu, şimdi ise durum biraz farklı" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...