Tgrt Haber

Edin Dzeko'nun yerine İngiliz forvet geliyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
28 Şubat 2024 11:42 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 11:45
Edin Dzeko'nun yerine İngiliz forvet geliyor!

37 yaşındaki Bosnalı yıldız golcü Edin Dzeko'nun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürülürken sarı-lacivertlilerin Dzeko'nun yerine İngiliz forvet için görüşmelere başlayacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Edin Dzeko'nun sezon sonunda sarı-lacivertli takıma veda edebileceği öne sürüldü.

Football Transfers'in haberine göre; Fenerbahçe öncesi Al-Hilal'den teklif alan Edin Dzeko'nun sezon sonunda Suudi Arabistan'a transfer olma ihtimali artıyor.

Haberde, Fenerbahçe'nin Dzeko'nun alternatifini de belirlediği iddia edildi.

HEDEFTE EDDİE NKETİAH VAR

İddiaya göre; Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun takımdan ayrılması halinde Arsenal'den Eddie Nketiah'ı transfer etmek istiyor.

İngiliz ekibinde düzenli forma şansı bulamayan Eddie Nketiah'ı Fenerbahçe'nin yanı sıra Crystal Palace ve Borussia Dortmund'un da istediği ifade edilirken Crystal Palace'ın devre arasında Nketiah'ı istediği ancak Arsenal'in bu teklifi reddettiği kaydedildi.

Edin Dzeko'nun yerine İngiliz forvet geliyor! - 1. Resim

TRANSFERDE EN BÜYÜK RAKİP PALACE

Haberde, Borussia Dortmund'un 24 yaşındaki İngiliz forvet için harekete geçip geçmeyeceğinin belirsizliğini koruduğu vurgulanırken, Nketiah transferinde Fenerbahçe'nin en büyük rakibinin Crystal Palace olacağı aktarıldı.

32 MAÇTA 6 GOL-5 ASİST

Bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Eddie Nketiah 6 gol atarken 5 de asist yaptı.

Piyasa değeri 35 milyon Euro civarında gösterilen 24 yaşındaki futbolcunun Arsenal ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...