Tgrt Haber

Edin Visca'dan heyecanlandıran paylaşım! Transfer...

29 Aralık 2021 20:40
Edin Visca'dan heyecanlandıran paylaşım! Transfer...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de ilk yarının sonuna gelinirken, kulüpler transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle ligin zirvesinde bulunan Trabzonspor birçok oyuncu ile temas halindeyken gündeme gelen son isim Medipol Başakşehir'in tecrübeli kanat oyuncusu Edin Visca olmuştu. Boşnak yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı ve taraftarları heyecanlandırdı.

Devre arasında şampiyonluk hedefi için kadrosunu güçlendirmek isteyen ve bu doğruştuda temaslarını sürdüren Trabzonspor'da Edin Visca sesleri gittikçe artıyor. Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları sonrası gözler Trabzonspor'un atacağı adımlara çevrildi. Daha önce oyuncu için temas kuran ve şartlarını soran Trabzonspor Kulübü'nün yakın süre içeriside yeni bir teklif yapması bekleniyor. Edin Visca'nın menajer, Hrapovic gelen teklifleri değerlendirmek üzere Başakşehir yönetimi ile görüşecek.

Bugün Boşnak yıldız ile Türkiye'ye gelen Hrapovic uçaktan paylaştığı fotoğrafla büyük heyecana neden oldu. Gelen bilgilere göre Başakşehir, potansiyel yüksek bonservis geliri nedeniyle oyuncuyu değerlendirmek istiyor. Trabzonspor'un yanı sıra oyuncu ile Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgileniyor...

Edin Visca'dan heyecanlandıran paylaşım! Transfer...

YENİ ADRESİ NERESİ OLACAK?

Özellikle adı transferde Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan yıldız futbolcunun devre arası transferinde Başakşehir'den ayrılarak, yeni takımına imza atması bekleniyor. Visca'nın eski hocası Abdullah Avcı ile tekrar çalışmak istediği biliniyor. Ancak Trabzonspor'un Başakşehir'in istediği ücreti verip veremeyeceği de soru işareti olarak görülüyor...

Bosna Hersek Milli Takımı'nda da forma giyen Edin Visca bu sezon Başakşehir formasıyla 19 maçta sahaya çıkarken, 4 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...