Tgrt Haber

Efsane futbol yıldızı Roberto Baggio önce dayak yedi sonra lüks villası soyuldu! Yetmedi kaçırmaya çalıştılar

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
21 Haziran 2024 11:06 - Güncelleme : 21 Haziran 2024 12:46
Efsane futbol yıldızı Roberto Baggio önce dayak yedi sonra lüks villası soyuldu! Yetmedi kaçırmaya çalıştılar

İtalya'nın, Vicenza ilinde bulunan Altavilla Vicentina'da yaşayan efsane futbolcu Roberto Baggio, villasını soymaya gelenler tarafından önce dayak yedi sonra tüm mal varlığı çalındı.

İtalya'nın meşhur sitesi Corriere della Sera'da yer alan habere göre; İtalya futbol tarihine damga vuran Roberto Baggio'nun villasında soygun yaşandı. 

EFSANE FUTBOL YILDIZI ROBERTO BAGGİO ÖNCE DAYAK YEDİ SONRA LÜKS VİLLASI SOYULDU! 

Soygun sırasında evde olan Baggio, milli maçı izlerken 5 kişi tarafından önce darp edildi.

Efsane futbol yıldızı Roberto Baggio önce dayak yedi sonra lüks villası soyuldu! Yetmedi kaçırmaya çalıştılar - 1. Resim

Çete olan bu kişiler daha sonra villadaki değerli eşyaları topladı.

O sırada dayak yiyen Baggio ve ailesi banyoya kitlendi.

Efsane futbol yıldızı Roberto Baggio önce dayak yedi sonra lüks villası soyuldu! Yetmedi kaçırmaya çalıştılar - 2. Resim

Soyguncuların silahının kabza kısmıyla kafasından yaralanan Baggio, 40 dakika sonra ise çete üyeleri tarafından kaçırılmaya çalışıldı. 

Efsane futbol yıldızı Roberto Baggio önce dayak yedi sonra lüks villası soyuldu! Yetmedi kaçırmaya çalıştılar - 3. Resim

Bölgede görevli olan polisler olay yerine geldiğinde çete üyeleri kaçmıştı. Ailesinin durumu iyi olan Baggio'nun kafasına dikiş atıldı. 

Silahlı soyguna yönelik soruşturma başlatan emniyet güçlerinin, Baggio, eşi ve 3 çocuğunun yaklaşık 15 yıldır yaşadığı evin güvenlik kameralarını da incelemeye aldığı kaydedildi.

Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma-Altyapı Bakanı Matteo Salvini, Baggio'nun başına gelen olayın ardından X hesabından paylaşımda bulunarak, "Utanç verici. Roberto Baggio ve ailesini kucaklıyorum. Güvenlik güçlerine güvenim sonsuz; umarım bu suçlular bir an önce tespit edilir ve en ağır şekilde cezalandırılır." ifadelerini kullandı.

ROBERTO BAGGİO KİMDİR?

90'lı yılların Futbol dünyasına damga vuran Robert Baggio, en başarılı orta saha ve forvet oyunculuğu yaptı. İtalya'nın  Internazionale, Juventus ve Milan gibi takımlarında forma giydi. 18 Şubat 1967 yılında İtalya Caldogno'da doğdu. Andreina Rabbi iel evlendi. Bu evlilikten 3 çocuğu oldu. 16 Mayıs 20004 yılında emekli oldu. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...