Tgrt Haber

Arda Güler'in damga vurduğu El Clasico'da sahaya yıldırım düştü! Hakemin kararı dünya yıldızlarını kurtardı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
04 Ağustos 2024 10:42 - Güncelleme : 04 Ağustos 2024 13:02
Arda Güler'in damga vurduğu El Clasico'da sahaya yıldırım düştü! Hakemin kararı dünya yıldızlarını kurtardı

Real Madrid, ABD'de oynanan hazırlık maçında Barcelona ile karşılaştı. Mücadeleyi Katalan devi 2-1 kazanırken milli futbolcumuz Arda Güler maçta bir asist yaptı. El Clasico'ya verilen 1.5 saatlik 'yıldırım' arası da gündem oldu. İşte detaylar...

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'de yaptığı kampla sürdüren Real Madrid​ ile Barcelona​, hazırlık maçı için New Jersey​'deki MetLife Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

ARDA GÜLER​ 11'DE BAŞLADI

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Barcelona karşısında ilk 11'de maça başladı. Karşılaşmadan Barcelona 2-1 galip ayrılmayı başardı.

ARDA GÜLER ŞOV YAPTI!

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Güler, Nico Paz'ın golünün asistini yaptı.

Arda'nın 23. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Hakeme uzun süre itiraz edilmesine rağmen gol geçerli sayılmadı.

El Clasico'ya Arda Güler damga vurdu! - 1. Resim

EL CLASİCO'YA 'YILDIRIM' ARASI!

Maç oynanırken 12. dakikada stat çevresine düşen şimşekler sebebiyle karşılaşmanın hakemi oyuna ara verdi. Oyuncular 1.5 saatlik ara yüzünden soyunma odasına giderken tribünler de boşaltıldı.

Yıldırım tehlikesi engeline, Luka Modric başta olmak üzere bazı futbolcular "oynayabiliriz" diyerek itiraz etse de can güvenliği nedeniyle karşılaşmanın hakemi hava şartları elverişli olana kadar bekledi.

OYUNCULARI HAKEMİN KARARI KURTARDI!

Oyuncular soyunma odalarına girdikten kısa süre sonra sahaya yıldırım düştü. Hakemin verdiği kararın ne kadar olduğu olduğu ortaya çıkarken bu harekete sosyal medyada gündem oldu.

Tehlike geçtikten sonra maç kaldığı yerden devam etti.

El Clasico'ya Arda Güler damga vurdu! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...