Tgrt Haber

Eleştiri yağmuruna tutulan Stefan Kuntz'dan cevap geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2022 22:40 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 23:34
Eleştiri yağmuruna tutulan Stefan Kuntz'dan cevap geldi

A Milli Takımımızın 50 bin nüfusu olan Faroe Adaları karşısında yaşadığı hezimet sonrası eleştiri yağmuruna tutulan teknik direktör Stefan Kuntz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eleştirilere 'birlik' mesajıyla cevap verdi. Kuntz, "Tabii ki böylesi bir yenilgi içimizi acıtıyor ancak bu yaşadığımızı, daha iyiye ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz" ifadelerini kullandı.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynadığı son 2 maçta Lüksemburg ile berabere kalan ve Faroe Adaları'na karşı yenilen A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz, eleştirilere açık olduğunu ancak başarı için birlik olmaları gerektiğini belirtti.

Alman teknik adam, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Faroe Adaları karşısında yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle üzüntü duyduklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"ELEŞTİRİYE DAİMA AÇIĞIM"

"Son oynadığımız karşılaşmanın ardından bana gönderdiğiniz destekleyici mesajlara ve yapıcı eleştirilerinize teşekkür ediyorum. Eleştiriye daima açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım. Tabii ki böylesi bir yenilgi içimizi acıtıyor ancak bu yaşadığımızı, daha iyiye ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz

"BAŞARI İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI"

Bugün İstanbul'a dönüşümüzün akşamında yardımcılarımla birlikte Ümit Milli Takımı'mızın Gürcistan ile oynadığı özel maçı stadyumdan takip ediyoruz. Şimdi milli takımımızın başarısı için birlik olma zamanı."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...