Tgrt Haber

Eljif Elmas bombası! Geri dönüyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
13 Eylül 2023 08:11 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 08:25
Eljif Elmas bombası! Geri dönüyor

Fenerbahçe transfer haberi: Bu sezon transferin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, üst üste kadrosuna kattığı yıldız isimlerle takımını güçlendirdi. 6 numara dışında fırsat transferi kollayan Kanarya, flaş bir ismi renklerine bağlamak için harekete geçti. İtalya şampiyonu Napoli'den ayrılması gündeme gelen Eljif Elmas hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

6 numara transferinde ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe​, yakın zamanda transferi sonuçlandırmak isterken sürpriz bir transfer​ iddiası ortaya atıldı.

3 kulvarda da başarı hedefleyen Fenerbahçe, alternatifi bol bir kadro oluşturmak adına transfer dönemiminin bitmesine az bir süre kala fırsat transferi kovalıyor.

ELJIF ELMAS​ BOMBASI!

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, 2019 yılında Napoli'ye sattığı Eljif Elmas'ı yeniden kadroya katmak istiyor.

Fenerbahçe yönetiminin, yıldız futbolcu​ için İtalyan ekibine kiralama teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

AYRILMAK İSTİYOR!

İddiaya göre; Eljif Elmas, Rudi Garcia ile sorun yaşadığı için Napoli'den ayrılmak istiyor.

2019 yılında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan yıldız futbolcu, İtalyan devinde çıktığı 175 maçta 17 gol atarken 11 de asist yaptı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Eljif Elmas'ın güncel piyasa değeri 26 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...