Tgrt Haber

Emre Belözoğlu G. Saray, F. Bahçe derbisinde oynayacak mı

25 Mart 2014 16:13
Emre Belözoğlu G. Saray, F. Bahçe derbisinde oynayacak mı

Gaziantepspor maçında sakatlanan Emre Belözoğlu'nun sağ bacak arka adale zarında yırtık ve kanama tespit edildi.

Tecrübeli ismin, Galatasaray ile oynanacak derbiye yetişme ihtimalinin yüksek olduğu ortaya çıktı. Gaziantep deplasmanından üç puanla dönen Fenerbahçe'den EmreBelözoğlu şoku yaşanıyor. Sağ arka adalesinden sakatlanan tecrübeli futbolcu, ikinci yarıya devam edememişti. Belözoğlu'nun son durumuyla ilgili resmi siteden bir açıklama yapıldı. Emre Belözoğlu'ndaki yırtığı kasta değil zarda olduğu belirtilirken; tecrübeli oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbiye yetişme ihtimalinin yüksek olduğu ortaya çıktı.
Resmi siteden yapılan açıklama ise şu şekilde; "Kulüp doktorumuz Doç.Dr Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan muayene ve tetkiklerin sonucunda; Gaziantepspor-Fenerbahçe müsabakasında sağ bacak arka adalesinde ağrı hisseden ve oyunu tamamlayamayan Emre Belözoğlu'nun, sağ bacak arka adale zarında (Fasia'da) yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Emre'nin tedavisine başlanılmıştır." Sarı-lacivertliler, Galatasaray ile ligin 28. haftasında 6 Nisan Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...