Tgrt Haber

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu: Konferans Ligi ana hedeflerimizden birisi

09 Mart 2023 09:13 - Güncelleme : 09 Mart 2023 10:38
Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu: Konferans Ligi ana hedeflerimizden birisi

Uefa Avrupa Konferans Ligi Son 16 turunda Belçika ekibi Gent ile karşılacak olan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir​ Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, UEFA Avrupa Konferans Ligi​ son 16 turu ilk maçında deplasmanda Gent​ ile oynayacakları maç öncesinde maçın oynanacağı stadyum olan Ghelamco Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuştu.

KONFERANS LİGİ ANA HEDEFLERİMİZDEN BİRİ

Maçın zor geçeceğini ancak avantajlı bir skor alarak buradan ayrılmak istediklerini belirten Belözoğlu, "Her iki takım için de zor bir maç olacak. Biz çok zorlu bir ligin temsilcisi olarak buraya geldik. Şu an 3 Türk takımı Avrupa'da mücadele ediyor. UEFA Konferans Ligi'nde de önemli takımları yenerek buraya geldik. Yarın iki taraf için de zorlu bir maç olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi ana hedeflerimizden birisi. Bu turu geçip, çeyrek finale kalmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

ÜLKE PUANINA KATI VERMEK EN BÜYÜK AMACIMIZ

Ülkemizde yaşanan depremler ve futbola olan etkilerini hakkında da konuşan Belözoğlu, ''Ülkemiz çok büyük bir acı yaşadı. Belki de dünyada son 100 yılda yaşanan en büyük felaketi ülkemiz yaşadı. Acımız hala çok taze. Lige verilen ara ister istemez bizim oyunumuzu da hantallaştıracaktır. Üç takım olarak ülke insanının yüzünü bir nebze güldürmek istiyoruz. Türkiye'nin futboldaki puan ortalamasını yükseltmek ve puanına katkı vermek de en büyük amacımız. Türkiye'nin yüzünü futbolda bu anlamda güldürecek süreçlerin oluşması için daha çok Türk takımının Avrupa kupalarına katılması gerekiyor. Biz de bunlardan birisi olarak ülke puanına katkı veriyoruz." ifadelerini kullandı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...