Tgrt Haber

Emre Mor'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

02 Ağustos 2023 14:36 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 14:53
Emre Mor'dan Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'de Zimbru'ya karşı oynanan ilk maçta sakatlanan Emre Mor'un durumu belli oldu.

Fenerbahçe​, UEFA Avrupa Konferans Ligi​ 2. Ön Eleme Turu'nda Zimbru’yu ilk maçta 5-0, ikinci karşılaşmada ise 4-0'lık galibiyetlerle eleyerek bir üst tura yükseldi.

EMRE MOR​'UN DURUMU BELLİ OLDU

İki maçta da sarı-lacivertliler birer oyuncusunu kaybetti.

Zimbru​'ya karşı oynanan ilk karşılaşmada İsmail Kartal​'ın 62. dakikada oyuna sürdüğü Emre Mor, 73. dakikada kenara geldi. Ryan Kent'in yerine oyuna dahil olan Emre, Ibrahima Therna Soumah'ın müdahalesi sonrası acı içerisinde yerde kalmıştı.

Sağlık ekibi, tedavi için hemen oyun alanına girerken Emre Mor oyuna devam edemedi. Üzgün olduğu gözlenen 26 yaşındaki oyuncu, yerini İrfan Can Kahveci'ye bırakmıştı.

3 HAFTA SAHALARDA UZAK KALACAK

Hemen tedavisine başlanan ve dün deplasmanda oynanan rövanş karşılaşmasının kadrosunda da bu sebepten yer almayan Emre Mor, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Sağlık ekibinin daha çabuk takıma katılması için çaba sarf ettiği yıldız futbolcuya teknik direktör İsmail Kartal’ın da moral verdiği ifade edildi.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...