Tgrt Haber

Emre Mor'un yeni adresi belli oluyor: Anlaşma sağlandı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
13 Ağustos 2024 15:56 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 15:57
Emre Mor'un yeni adresi belli oluyor: Anlaşma sağlandı

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de gelecek isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyordu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Emre Mor'un yeni adresi belli oluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe​'nin bu sezon kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Emre Mor​'a Süper Lig​'den birçok takım talip oldu.

JOSE MOURİNHO​ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Emre Mor, Fatih Karagümrük'te yakaladığı çıkış sonrası geldiği Fenerbahçe'de beklenilen performansın altında kaldı.

Sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği 27 yaşındaki kanat oyuncusu için sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Emre Mor'un yeni adresi belli oluyor: Anlaşma sağlandı - 1. Resim

EYÜPSPOR​ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe ve Eyüpspor, Emre Mor transferi için anlaşma sağladı. 27 yaşındaki futbolcunun maaş beklentisini fazla bulan Eyüpspor, pazarlıklara devam ediyor.

21 MAÇTA 1 GOL-4 ASİST

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te 13, Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev yapan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...