Tgrt Haber

Enes Ünal yeniden Premier Lig'de! Anlaşma sağlandı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 14:01 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 14:08
Enes Ünal yeniden Premier Lig'de! Anlaşma sağlandı

İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth'un Getafe forması giyen milli golcü Enes Ünal'ı zorunlu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığı iddia edildi.

İngitere Premier Lig​'de Bournemouth​ sürpriz bir transfere imza atıyor. İngiliz ekibi Enes Ünal​'ın transferi için Getafe​ ile anlaşma sağladı.

Sky Sports'ta yer alan haberde, iki kulübün transfer​ konusunda anlaştığı ve anlaşmada zorunlu satın alma opsiyonunun da bulunacağı belirtildi.

19 MİLYON EURO BONSERVİS

Enes Ünal​'ın sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Bournemouth​'ta geçireceği ve yaz transfer​ döneminde 16 milyon 500 bin sterlinlik (19 milyon Euro) zorunlu satın alma opsiyonunun devreye gireceği ifade edildi.

BUGÜN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

İngiltere'de ara transfer​ dönemi bugün sona eriyor.

Enes Ünal​'ın gün içinde Bournemouth​ için sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

MANCHESTER CİTY DÖNEMİNİN ARDINDAN İNGİLTERE'YE DÖNDÜ

2015 yılında Bursaspor'dan transfer​ olduğu İngiliz ekibi Manchester City'de bir dakika bile süre alamadan başka takımlara kiralanan 2017 yılında 14 milyon Euro bedelle Villarreal'e transfer​ olmuştu.

2020 yılında 9 milyon Euro'ya Getafe​'ye transfer​ olan milli golcü, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

SAKATLIKTAN YENİ DÖNDÜ

Yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından La Liga'da 19. haftada oynanan Rayo Vallecano maçıyla sahalara dönen Enes Ünal​, mücadelenin 69. dakikasında oyuna dahil olmuştu.

Bu sezon 5 maçta süre alan 26 yaşındaki oyuncu, gol atamazken 2 asist kaydetti.

Enes Ünal yeniden Premier Lig'de! Anlaşma sağlandı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...