Tgrt Haber

Eve girdi 20 dakika sonra deprem oldu! Enkaz altından çıkarılan Christian Atsu'nun menajeri konuştu

08 Şubat 2023 11:51 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 12:09
Eve girdi 20 dakika sonra deprem oldu! Enkaz altından çıkarılan Christian Atsu'nun menajeri konuştu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde enkaz altında kalan ve 26 saat sonra kurtarılan Hatayspor'un Ganalı yıldızı Christian Atsu'nun menajeri Nana Sechere, yaşananları anlattı. Atsu ile son olarak pazar günü konuştuğunu kaydeden Sechere, futbolcunun bir arkadaşının evinden oyun oynadığını ve eve geldikten 20 dakika sonra deprem gerçekleştiğini söyledi.

Türkiye​, Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ili vuran yıkıcı depremlerle sarsıldı. Binlerce can kaybının yaşandığı ve on binlerce yaralının bulunduğu depremde çok sayıda bina da yıkıldı. Yıkıcı deprem​ felaketinde Hatayspor​'un Ganalı yıldızı Christian Atsu da enkaz altında kalmış ve arama kurtarma çalışmaları sonucu 26 saat sonra sağ olarak çıkarılmıştı.

SAAT 4'TE EVİNE GEÇTİ

Hataysporlu Christian Atsu'nun Londra'daki menajeri Nana Sechere, Mirror'a basınına konuştu. Sechere, 31 yaşındaki yıldızın evine sabaha karşı 4 gibi geldiğini ve depremin de yaklaşık 20 dakika sonra gerçekleştiğini söyledi. Sechere, "Onunla en son pazar gece yarısı konuştum. Başka bir arkadaşının evinde oyun oynuyorlardı. 4 gibi evine geldi. 20 dakika sonra da deprem oldu. Kulüpten bir sorumlu beni arayana kadar durumu bilmiyordum" diye konuştu.

9'UNCU KATTA OTURUYORDU

Menajer, kulüp yetkilisinin aramasıyla Christian'ın kaldığı binanın çöktüğünü ve kendisinden haber alınamadığını öğrendiğini vurguladı. Oyuncunun o civarlarda uyumuş olduğunu düşünmediğini kaydeden Sechere, "11 katlı bir binanın 9. katında oturuyordu. Kulüpten yetkililer onu bulmam için bana yardım etmeye çalıştı ancak bu zordu. Doğal olarak onlar da kendi yakınlarını bulmaya çalışıyordu. İngiltere ve Gana kaynaklı haberlerde Christian'ın enkazdan çıkarıldığı yazıldı ama bana gelen resmi bilgi kulüpten salı sabahı 6'da ulaştı" dedi.

Yıldız oyuncunun menajeri, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Bana Christian'ın hastanede olduğunu ve durumunun iyi olduğunu söylediler. Telefonu yanında yok ve doğal olarak numaralar da ezberinde değil. Onunla konuşmak için biraz daha beklemek zorundayım."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...