Tgrt Haber

Enner Valencia’nın yeni takımı oldu! Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşti (Son dakika transfer haberleri)

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2023 05:55 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 06:01

Son dakika haberi: Fenerbahçe’de bu sezon gol kralı olarak ligi tamamlayan Enner Valencia’nın yeni takımı belli oldu. Ekvatorlu yıldız forvet Brezilya ekibi Internacional ile anlaşmaya vardı.

Bu sezon ezeli rakibi Galatasaray’a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe’de gelecek sezonun kadro planlaması için düğmeye basıldı. Transfer dönemine hızlı başlayan sarı lacivertli ekip Rangers’tan ayrılan Ryan Kent​ ile sözleşme imzaladı. Kent kendisini sarı lacivertli formaya bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza atarak ilk hedeflerinin Süper Kupa’yı kazanmak olduğunu ifade etti.

VALENCİA YUVADAN AYRILDI

Bir yandan da elindeki oyuncuların geleceği ile ilgili de karar veren Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşti. Bu sezon gol kralı olarak sezonu tamamlayan Ekvatorlu yıldız futbolcu Enner Valencia​ ile yollar ayrıldı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Valencia, Brezilya ekibi olan Internacional ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 33 yaşındaki yıldız futbolcu Suudi Arabistan’dan gelen astronomik ücretleri reddederek Internacional'i seçtiğini ifade etti. Valencia'nın Internacional'in 9 Temmuz'daki Fluminense maçında sahada olması bekleniyor.

Enner Valencia’nın yeni takımı oldu! Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşti (Son dakika transfer haberleri)

Fenerbahçe​'de bu sezon 48 maçta forma giyen Valencia 33 gole ulaşarak Süper Lig'de gol krallığını elde etmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...