Tgrt Haber

Erman Toroğlu, Arda Güler'i sert sözlerle eleştirdi: Erken öten horozun....

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2023 21:10 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 21:12
Erman Toroğlu, Arda Güler'i sert sözlerle eleştirdi: Erken öten horozun....

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in Galatasaray derbisindeki performansı sert sözlerle eleştirdi. Toroğlu, "Erken öten horozun kelleyi koparırlar" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray​, ezeli rakibi Fenerbahçe​'yi sahasında konuk etti. Cimbom Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi​'nin golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

LİGİ 88 PUANLA TAMAMLADI

Bu sonuçla şampiyonluğunu daha önce ilan eden Galatasaray puanını 85'e yükseltti. Son hafta ligden çekilen Hatayspor maçından hükmen galibiyetle 3 puan alacak sarı-kırmızılılar ligi 88 puanla şampiyon olarak tamamladı.

"BEN YAPAYIM, BEN ÇIKAYIM' HAVASINDA"

Derbinin ilk yarısıda açıklmalarda bulunan A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Arda Güler​ için sert bir eleştiride bulundu. 

Toroğlu, "Bugün Arda'da şunu gördüm. Alığın topu oradan vur, bilmem ne yapma, araya top atma... Ki sen atan bir adamsın. Sen onları yap. Biraz 'Ben yapayım, ben çıkayım' havasında. Erken öten horozun kelleyi koparırlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...