Tgrt Haber

Ermenistan beraberliği sosyal medyayı ayağa kaldırdı: 'Stefan Kuntz İstifa'

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
09 Eylül 2023 00:11 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 00:14
Ermenistan beraberliği sosyal medyayı ayağa kaldırdı: 'Stefan Kuntz İstifa'

A Milli Takımımızın Eskişehir’de Ermenistan ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından teknik direktör Stefan Kuntz, sosyal medyada açılan tag’le istifaya davet edildi.

EURO 2024 Elemeleri​ D Grubu’nda lider konumda olan A Millilerimiz, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Ermenistan​ ile Eskişehir’de 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Ermenistan’ın 49’da Dashyan ile bulduğu gole, ilk kez A Milli olma gururunu yaşayan Bertuğ Yıldırım’ın 88. dakikadaki yanıtıyla sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldık. Karşılaşmanın ardından Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz​, sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

GÜNDEMDE 1. SIRAYA YERLEŞTİ

Kadro ve taktik tercihleri sebebiyle alınan başarısız sonuçtan sorumlu tutulan Alman teknik adam Stefan Kuntz için, X sosyal medya platformunda, “#StefanKuntzİstifa” hashtag’i açıldı. Kullanıcılar, yaptıkları paylaşımlarla kısa süre içerisinde bu hashtag’i Türkiye gündeminin 1. sırasına taşıdı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hanefi Gök 10 Eylül 2023 00:06

Kesinlikle istifa etmeli, Rıza hoca yada Segen yalçın gelmeli.

Gütsel Özdal 9 Eylül 2023 01:14

Stefan Kuntz milli takımımıza adete ilkleri yaşatıyor,ama kötü ve olumsuz olan ilkleri kastediyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...