Tgrt Haber

Erol Bulut'tan Ali Koç itirafı: Göndermeseydi şampiyon olabilirdik

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 11:27 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 11:35
Erol Bulut'tan Ali Koç itirafı: Göndermeseydi şampiyon olabilirdik

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff'te görev yapan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City​'nin teknik direktörü Erol Bulut​, Sabah'a açıklamalar yaptı. Bulut, 2020-21 sezonunda Fenerbahçe​'de çalıştığı dönem ve mevcut başkan Ali Koç​ hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

"TRANSFERLERİ İSTEDİĞİMİZ GİBİ YAPAMADIK"

Fenerbahçe'den ayrılık süreci hakkında konuşan Erol Bulut, "Konuşacak çok şey var ama geçmiş geçmişte kaldı. Önümüze bakmamız gerek. Daha farklı düşünceler ve istekler vardı ancak gerçekleşmedi. Transferleri istediğimiz gibi yapamadık. En azından bu sene yerli bir hocaya istediği oyuncular alındı. Doğru iş yapıldığını düşünüyorum" derken "Fenerbahçe'yi kimse kalbimizden sökemez. Formasını giydim, teknik direktörlüğünü yaptım" ifadelerini kullandı.

"ALİ KOÇ GÖNDERMESEYDİ ŞAMPİYON OLABİLİRDİK"

Erol Bulut, Ali Koç yönetiminin kendisini erken gönderdiğini vurguladı. Bulut, "Maalesef 30'uncu haftada ayrıldık. İsteğim, birlikteliğimiz sezon sonuna kadar sürdürüp, o zaman bırakmaktı. Çünkü en yakın rakibimizle arada 4-5 puan vardı. Şampiyon olabilirdik. Ama o dönemki yönetim o şekilde olmasına karar verdi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...