Tgrt Haber

Ersun Yanal devam sinyali verdi

16 May 2014 22:56
Ersun Yanal devam sinyali verdi

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 2-0'lık Kayserispor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Soma'da yaşanan maden faciasına değinerek Yanal, "Maçtan önce aynı konuları konuştuk. Bugün futbol gündeminin çok dışında olduğumuz bir günde ligi bitirdik. Maalesef çok kötü bir hafta geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Tekrar kaybettiğimiz bütün madenciler için Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Umarım ülkemiz böyle bir acıyı bir daha yaşamaz.'' diye konuştu.
Fenerbahçe'deyi gelecek sezon da çalıştıracağına yönelik sinyal veren tecrübeli teknik adam, ''Futbola gelince, kazanarak bitirmiş olduk. İyi bir sonuçtu. Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe'nin geleceğin planlanması, önümüzdeki yılın planlanması konusunda bir dönem başladı. 29 Ağustos sezon başlangıcı. Epey bir zaman var. Bu süreç içinde plan ve projeler gündeme gelecek. Artık o süreç başladı" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...