Tgrt Haber

Ersun Yanal'ın verdiği notta ne yazdığı ortaya çıktı

09 May 2014 21:45
Ersun Yanal'ın verdiği notta ne yazdığı ortaya çıktı

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Selçuk Şahin'i oyuna alırken ona bir kağıt verdi. Maçı izleyen herkesin merak ettiği o kağıtta neler yazıyordu? İşte detaylar.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Selçuk Şahin'i oyuna alırken ona bir kağıt verdi. Maçı izleyen herkesin merak ettiği o kağıtta neler yazıyordu? İşte detaylar. Ersun Yanal'ın oyuna Selçuk Şahin'i alırken yazdığı notta ne yazdığı ortaya çıktı. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in haberine göre; Ersun hoca Selçuk Şahin'le sahadaki oyunculara bir not yolladı. Gönderilen not kısa sürede oyuncular tarafından elden ele dolaştırıldı. Sahadaki tüm futbolcular sırayla kağıdı okudu, Caner Erkin'in eline giden not daha sonra Bruno Alves'e geçti. Bruno Alves de okudu ve gülümsedi. Bir müddet elindeki notu kimseye vermedi daha sonra Mehmet Topal kağıdı Alves'den aldı, hızla koştu o da Dirk Kuyt'a verdi. Kuyt okudu, onun elindense not Moussa Sow'a geçti. Ve en sonunda da kağıt kaleci Volkan Demirel'e geldi. Volkan 'hocam orta saha ikili mi, tamam' dedi. Sonra kağıdı kameraya gösterdi. Kağıtta büyük harflerle 'ŞAMPİYON FENERBAHÇE' yazılı olduğu görüldü. Ersun Yanal'ın bu notu ayrıca Roberto Mancini'ye bir gönderme olarak yorumlandı. TGRT Haber/Semih Bişkin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...