Tgrt Haber

Erteleme maçı öncesi Beşiktaş’ta 5; Adana Demir’de 10 eksik!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 20:11 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 20:22
Erteleme maçı öncesi Beşiktaş’ta 5; Adana Demir’de 10 eksik!

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Avrupa maçları nedeniyle ertelenen ve yarın oynanacak olan Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşmasında siyah-beyazlılardan 5; Akdeniz temsilcisinden 10 eksik bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’de 3. Haftanın erteleme maçında Yukatel Adana Demirspor​ ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ın açıklanan kamp kadrosunda 2 isim sakatlık; 3 isim statü gereği kadroda yer almadı.

BEŞİKTAŞ’TA 3’Ü STATÜ GEREĞİ; 5 EKSİK

Siyah-beyazlılarda karşılaşmanın oynanacağı 3. haftadan sonra transfer edilen Eric Bailly​, Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler statü gereği Adana Demirspor maçının kadrosunda yer almadı. Beşiktaş’ta bu 3 ismin yanı sıra sakatlıkları süren Ante Rebic ve Gedson Fernandes de kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Beşiktaş’ın Adana Demirspor kamp kadrosu şöyle:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Milot Rashica, Daniel Amartey, Alex-Oxlade Chamberlain, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Umut Meraş, Semih Kılıçsoy.

ADANA DEMİR’DE KALECİ KRİZİ! AKDENİZ EKİBİNDE 10 EKSİK

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Adana Demirspor; Ertaç Özbir, Stambouli ve Kevin Rodrigues’in kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı 8 kişi tamamladı. Adana Demirspor’da 3’ü cezalı; 10 oyuncu Beşiktaş​ karşısında forma giyemeyecek.

KALEDE VEDAT İLK KEZ FORMA GİYECEK

Kaleci Ertaç Özbir’in yokluğunda erteleme maçının ardından lisansı çıkarılan yeni transfer Shahrudin Muhammedaliyev forma giyemeyecek. Goran Karacic de TFF listesine dahil edilmediği için kaleyi henüz resmi maçlarda forma giyemeyen Vedat Karakuş koruyacak.

Öte yandan ‘Mavi Şimşekler’de erteleme tarihinden sonra transferi gerçekleşen Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Muhammedaliyev ve Yılmaz Aktaş da siyah-beyazlılar karşısında forma giyemeyecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...