Tgrt Haber

EURO 2024 aşkına Süper Lig'e geliyor! Çağlar Söyüncü için üç büyükler pusuda

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Aralık 2023 14:54 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 15:05
EURO 2024 aşkına Süper Lig'e geliyor! Çağlar Söyüncü için üç büyükler pusuda

İspanya La Liga devi Atletico Madrid'de top koşturan milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün devre arasında başka bir takıma kiralanacağı öne sürüldü. Türk stoper için en güçlü adresin Süper Lig olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Sezon başından Leicester City'den bedelsiz olarak Atletico Madrid​'e transfer olan Çağlar Söyüncü'nün devre arası takımdan ayrılması bekleniyor.

Sakatlık nedeniyle bir türlü form yakalayamayan ve beklenen forma şansını bulamayan milli futbolcunun EURO 2024​'e hazır gitmek için Süper Lig​'den bir takıma kiralanmaya sıcak baktığı belirtildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella​ ile görüşen Çağlar'ın İtalyan hocaya mutlaka kadroda olmak istediğini ilettiği ifade edildi.

SÜPER LİG'E YEŞİL IŞIK YAKTI

Atletico Madrid'den yarım sezonluğuna kiralık ayrılmaya hazırlanan Çağlar Söyüncü'nün Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürüldü. Çağlar'ın da EURO 2024'e hazır bir şekilde gidebilmek için Süper Lig'de oynamaya sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ ÇAĞLAR'DA

Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'nun uzun süren sakatlığından sonra sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin stopere yerli bir isim aradığı ve en iyi adayın Çağlar olduğu iddia edildi. 

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ DA PUSUDA

Victor Nelsson'u satmaya hazırlanan Galatasaray ile Afrika Kupası tehlikesi kapıda olan Beşiktaş'ın da Türk stoper için nabız yokladığı belirtiliyor.

Bu sezon İspanyol ekibinde sadece 5 maça çıkabilen Çağlar Söyüncü, 74 dakika sahada kaldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...