Tgrt Haber

Beşiktaş’ı bırakmıştı… Fatih Karagümrük’ten Devlet Bahçeli açıklaması: Büyük sevinç duyduk

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2023 13:39 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 13:48
Beşiktaş’ı bırakmıştı… Fatih Karagümrük’ten Devlet Bahçeli açıklaması: Büyük sevinç duyduk

Son dakika haberi: Tribünlerden yükselen ‘hükümet istifa’ sözlerinin ardından Beşiktaş’ı bırakarak artık Fatih Karagümrüklü olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerinin ardından Fatih Karagümrük açıklama yaptı. Bahçeli’nin kulübe üye olma kararını büyük bir sevinçle karşıladıklarını söyleyen Fatih Karagümrük “Genel Başkanımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz" açıklamasını yaptı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem​ sonrası ligde oynanması planlanan maçlar ertelendi. Spor camiası tek yürek olarak deprem bölgesine yardım topladı ve yükledikleri tırla ile bölgeye sevk etti. Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar yaşanırken enkaz çalışmaları da sürüyor.

BAHÇELİ, BEŞİKTAŞ​ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Süper Lig ertelenen maçların tekrar oynanması ile birlikte tekrar başladı. Ancak tribünde bazı dakikalarda ‘Hükümet istifa’ sloganları yükseldi. Bu duruma tepki gösteren MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli futbol müsabakalarının seyircisiz ya da ‘tedbir alınarak’ oynanmasını istedi.  “Hükümet istifa” sloganı kesilmek bilmeyince MHP Lideri, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti.

FATİH KARAGÜMRÜK’TEN BAHÇELİ AÇIKLAMASI

Bugün grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini hatırlatarak artık Fatih Karagümrüklü olduğunu duyurdu. Fatih Karagümrük de Bahçeli'nin, Karagümrük'e üye olma kararını sevinçle karşıladıklarını belirterek, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü Meclis Grup Toplantısı'nda Fatih Karagümrük sevgisini yürekten paylaşması ve kulübümüzün üyesi olma kararı büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Genel Başkanımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz" açıklamasını yaptı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...