Tgrt Haber

Fatih Tekke basın toplantısında konuştu! 'Bir puanı hak etmiştik'

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ekim 2024 22:22 - Güncelleme : 06 Ekim 2024 22:26
Fatih Tekke basın toplantısında konuştu! 'Bir puanı hak etmiştik'

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta maçında Galatasaray evinde konuk ettiği Alanyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Akdeniz takımının teknik direktörü Fatih Tekke maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray deplasmanından 1-0'lık skorla mağlup ayrılmasından sonra maçtan puanı hak etmelerine rağmen alamadıklarını söyledi.

Tekke, RAMS Park'ta yapılan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: En azından bir puanı hak etmiştik


"BİR PUANI HAK ETMİŞTİK"

Galatasaray'ın güçlü bir kadroya ve etkili bir iç saha atmosferine sahip olduğunu aktaran Tekke, "Bugün en azından bir puanı hak etmiştik. Bu da bizim için olumlu. Puan ve puanlara ihtiyacı olan bir takımız. Hedefimiz her zaman küme düşme hattının üzerinde kalmak." diye konuştu.

İyi bir maç çıkardıklarını dile getiren Fatih Tekke, "Oyunun tüm bölümünde planlı, organize, ne yapmak istediği çok net belli olan bir takımdık. Oyuncularımı kutlarım. Üzgünüz, puan alabilirdik. Kaybetmemiz doğal sonuçtu. Bence Galatasaray'a zor bir maç oynattık. Bu da öz güvenimiz açısından çok olumlu bir şey." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...