Tgrt Haber

Fatih Terim: Rafael Leao her şeye değer

08 Mart 2023 16:27 - Güncelleme : 08 Mart 2023 16:52
Fatih Terim: Rafael Leao her şeye değer
fatih terim,rafael leao,milan,şampiyonlar ligi,italya,euro 2008

İtalyan basınına konuşan Fatih Terim Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao için övgüler dizdi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan ayrılmasının ardından hiçbir takımı çalıştırmayan Fatih Terim İtalyan basınına verdiği röportajda İtalyan takımlarına desteğini verirken, Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao için övgü dolu sözler sarf etti.

UMARIM İTALYANLAR FİNAL OYNAR

Fatih Terim Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan takımlarının başarısı için iyi dileklerini ''İtalya'ya aşığım. Umarım İtalyan takımları Şampiyonlar Ligi'nde final oynar, belki Milan.. İtalyan arkadaşlarımı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda ağırlamak için sabırsızlanıyorum.'' şeklinde ifade etti.

MİLANLI YETENEKLERE ÖVGÜ

Milan hakkında da konuşan Terim, ''Leao'nun hızına hayranım. 100 milyonun bu kadar kolay harcandığı günümüz futbolunda, Leao her şeye değer. Sınırsız kontenjanı olan bir kadrom olsaydı, ilk Leao'yu alırdım." diyerek oyuncuya olan hayranlığını belirtti. Milan'dan bahsederken iki oyuncuyu daha öven deneyimli teknik adam ''De Ketelaere ve Theo Hernandez ile çalışmak isterdim. Çizgiye inen beklere zaafım var, özellikle solak olanlara'' diyerek beğenisini gösterdi.

HER ZAMAN PES ETMEMEYE GÜVENDİM

Türkiye Milli Takımı'nın EURO 2008 macerası hakkında da konuşan deneyimli teknik adam şu sözleri sarf etti:

''Her zaman, asla pes etmemeye güvendim. EURO 2008'de 'Türkler otobüse binmeden, oyun bitti sanmayın.' sözünü çok sevmiştim. Bizim zihniyetimiz bu.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...