Tgrt Haber

Felipe Melo, Demirören'in elini neden sıkmadığını açıkladı

08 May 2014 20:33
Felipe Melo, Demirören'in elini neden sıkmadığını açıkladı

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo, kupa finali sonrası seramonide TFF Başkanı Demirören'in elini neden sıkmadığını açıkladı.

Felipe Melo'nun, Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu kırmızı kart gördüğünde yaptığı dil çıkartma hareketi Türkiye 'nin gündemine oturmuştu. Bu olay sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Ben olsam Türkiye'den gönderirdim. Ceza alması için şikayet edilmesi lazım" ifadelerini kullanmıştı. TFF Hukuk Kurulu da Melo'yu Etik Kurula sevk etmişti. Bütün bu yaşananlar üzerine sarı-kırmızılı oyuncu, kupa seremonisinde kendisine madalya veren Demirören'i pas geçerek elini sıkmadı ve onu protesto etti. Maçtan sonra soyunma odasında Melo ile 'el sıkmama' tepkisini konuşan Galatasaraylı yöneticiler, yıldız futbolcudan ilginç bir cevap aldılar. Melo, yöneticilere durumu şu ifadelerle anlattı: "Saha içinde olabilecek bir hareket yaptım. Hakemler gördü. 6 tane hakem var. Bir ceza olsa keserlerdi. Ama bunun üzerine beni ülkeden kovmaya çalışan bir adamın elini niye sıkayım? Sahalarda neler oluyor. Bir baksın. Daha iyi baksın. Bir daha baksın. Konuşacağı son hareket benimkiydi. Ama o kovmak için beni seçti. Ben de elini sıkmadım."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...