Tgrt Haber

Felipe Melo bildiğiniz gibi! Oyuna girdikten 2 dakika sonra atıldı

09 Mart 2023 13:45 - Güncelleme : 09 Mart 2023 13:52
Felipe Melo bildiğiniz gibi! Oyuna girdikten 2 dakika sonra atıldı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, dün oynanan Brezilya Brezilya Guanabara Kupası maçında oyuna girdikten yalnızca iki dakika sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Brezilya Carioca 1’de Guanabara Kupası'nda üst sıradaki iki takımın karşılaşmasında Flamengosahasında Fluminense​'yi konuk etti. Flamengo 19.dakikada Everton Soares’in golüyle 1-0 öne geçerken Fluminense German Cano'nun 53 ve 85. dakikalarda attığı golle skoru 2-1'e getirdi.

MELO SADECE 2 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Teknik direktör Fernando Diaz, geriden gelerek 2-1 öne geçtikten sonra oyunu tutmak için hamle yaptı. 88. Dakikada 2013-2015 yılları arasında 2 sezon Galatasaray forması giymiş olan Felipe Melo oyuna girdi. Ancak Melo sahada sadece 2 dakika kalabildi ve oyundan atıldı.

RAKİP FUTBOLCU VE HAKEME KÜFÜR ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Flamengolu Gerson'un, 37 numaralı Giovanni'ye faul yaptıktan sonra yerde topa vuruyormuş gibi tekme atması sonrası iki takım oyuncularının gerildiği anlarda Melo, pozisyona uzak yerden gelerek orada oluşan arbedeye karışmasına karşın herhangi bir hamlede bulunmadan kırmızı kartı gördü. Brezilya basınında manşetlerde yer alan haberlerde Melo'nun hakeme veya rakip futbolculara küfürler ettiği ve hakemin bunu duyarak kırmızı kart gösterdiği belirtildi.

MELO ZOR SAKİNLEŞTİRİLDİ

Hakem VAR ile konuşurken sahanın kenarında bekleyen 39 yaşındaki isim tribünlerle de tartışmaya girdi ve karşılıklı el hareketleriyle birlikte tartıştı. Melo, takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından zorlukla sakinleştirildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...