Tgrt Haber

Felipe Melo yine rahat durmadı: Tribünlere yaptığı hareket sonrası polis soyunma odasına girdi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
08 Haziran 2023 20:52 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 21:01
Felipe Melo yine rahat durmadı: Tribünlere yaptığı hareket sonrası polis soyunma odasına girdi!

Libertadores'te oynanan River Plate-Fluminense maçına Eski Galatasaraylı Felipe Melo damga vurdu. Brezilyalı futbolcu nun ribünlere yaptığı hareket tartışmalara neden olurken büyük tepki çekti. Arjantin polisi soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

Güney Amerika kıtasının kulüpler düzeyinde en büyük kupası olan Libertadores'te River Plate ile Fluminense​ karşı karşıya geldi.

D Grubu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. El Monumental'de oynanan karşılaşmanın 49. dakikasında Beltran'ın golüyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmada dakikalar 90+7. dakikayı gösterirken Barco'nun penaltıdan attığı golle ev sahibi ekip sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

FELIPE MELO MAÇA DAMGA VURDU!

Boca Juniors'a sempati duyduğunu daha önceki açıklamalarında ifade eden Felipe Melo, maç boyunca her pozisyonda River Plate oyuncularıyla ve tribünlerle tartıştı.

Rakip oyuncularla sık sık didişen tecrübeli orta saha, maç sonu soyunma odasına giderken de tribünlere 'Tavuk' hareketi yaptı. Melo'nun bu hareketi tribünlerin büyük tepkisine neden oldu.

POLİS SOYUNMA ODASINA GİRDİ!

Takımlar soyunma odasına gittikten sonra Arjantin polisi Fluminense soyunma odasına gitti. Melo'nun hareketini 'Şiddete teşvik eden hareket' olarak değerlendiren polislerde soyunma odasına giderek Melo'ya uyarıda bulundu.

River Plate, 1961 yılından beri ezeli rakibi Boca taraftaları tarafından 'Tavuk' kelimesiyle anılıyor.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1666866422557835274

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...