Tgrt Haber

Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu paylaşımı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 09:20 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 09:21
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu paylaşımı!

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ederek liderliği ezeli rakibi Fenerbahçe'den geri aldı. Karşılaşma sonrasında sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu paylaşımı geldi.

Trendyol Süper Lig​'in 26. hafta mücadelesinde Galatasaray​, MKE Ankaragücü​'nü deplasmanda 3-0 mağlup etti. Cimbom bu sonuçla, ezeli rakibi Fenerbahçe​'den liderliği geri aldı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Kerem Demirbay​, 14. dakikada Davinson Sanchez ve 39. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Sarı-kırmızı formayla ilk maçına çıkan yeni transfer Derrick Köhn'ün performansı beğeni topladı.

Okan Buruk'un öğrencileri bu galibiyetin ardından puanını 69'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer alıyor. Ev sahibi ekip Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.

FELİPE MELO'DAN EMRE BELÖZOĞLU PAYLAŞIMI

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, MKE Ankaragücü galibiyeti sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu ile ilgili paylaşımda bulundu. Brezilyalı futbolcu, Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görerek oyun dışında kaldığında dışarıyı gösterdiği Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki bir anı fotoğraf paylaştı.

Sarı-kırmızılılar, 9. dakikada Wesley Sneijder'in kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

40 yaşındaki Felipe Melo, Brezilya'da Fluminense forması giyiyor. Tecrübeli futbolcu yeni başlayan Brezilya Ligi'nde bu sezon 5 maça çıktı.

Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu paylaşımı! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...