Tgrt Haber

Felipe Melo'nun yeni adresi belli oldu!

12 Aralık 2021 18:42
Felipe Melo'nun yeni adresi belli oldu!

Son dakika haberi: Adı uzun süre Galatasaray ile de anılan Felipe Melo'nun yeni adresi belli oldu. Fluminense Başkanı Mário Bittencourt, katıldığı ödül töreninde Felipe Melo ile anlaştıklarını ve pazartesi günü imzaların atılacağını söyledi.

Süper Lig'de Galatasaray forması altında büyük başarılara imza atan ve sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo, son olarak Palmeiras forması giyiyordu. Kulübü ile Libertodores Kupası'nı kazanan Brezilyalı yıldızın sözleşmesi sona ermişti. Adı uzun bir süre Galatasaray ile anılan ve teknik direktör Fatih Terim'in takımda götmek isteyebileceğini belirttiği Felipe Melo'nun yeni takımı belli oldu.

"MELO İLE ANLAŞTIK"

Fluminense Başkanı Mário Bittencourt, katıldığı ödül töreninde Felipe Melo ile anlaştıklarını belirtirken şu ifadeleri kullandı;

"Melo ile zaten bir ön anlaşma yaptık. Pazartesi günü resmi imzayı atacak. Felipe'nin transferi teknik ekibimiz tarafından değerlendirildi. 2021'in başında da istedik ama Palmeiras'ta kaldı. İlginçtir ki Palmeiras'taki 5 yılında en az oynadığı sezon ilk yılıydı. Yaşı ilerledikçe her sezon daha fazla süre aldı. O muhteşem bir oyuncu. Libertodores'e dönme fikrimiz var ve bu kupanın yüzü olan oyuncular istedik. İki kez şampiyonluk yaşadı ve dünyanın en büyük kulüplerinde oynadı."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...