Tgrt Haber

Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i resmen duyurdu! İstanbul'a geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2023 13:05 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 14:59

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb’den Dominik Livakovic ile prensip anlaşmasına varıldığını, oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a geleceğini duyurulmuştu. Yıldız kaleci İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe​, Hırvat​ ekibi Dinamo Zagreb’den Dominik Livakovic'i kadrosuna katıyor. Sarı-lacivertliler transferi duyurdu.

Hırvat eldiven İstanbul'a geldi.  Özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 28 yaşındaki oyuncuyu, bir grup sarı-lacivertli taraftar karşıladı.

Havalimanı çıkışında Fenerbahçe atkısıyla basın mensuplarına poz veren Livakovic, kendisini bekleyen taraftarları da selamladı.

Hırvat kaleci​, ardından özel araçla alandan ayrıldı.

Yıldız kalecinin sağlık kontrolünden geçmesinin ardından kendini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

FENERBAHÇE: PRENSİP ANLAŞMASINA VARIŞMIŞTIR

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Dinamo Zagreb​ ile prensip anlaşmasına varmıştır.  Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a gelecektir." denildi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1694597344480686569

DOMİNİK LİVAKOVİC KİMDİR?

Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan'da dünyaya geldi.

Hırvat milli kaleci futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu.

Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.

Livakovic, 45 kez forma giydiği Hırvatistan Milli Takımı'nda 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ikincilik, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda ise üçüncülük elde etti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...