Tgrt Haber

Fenerbahçe elendi, Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri geldi: Survivor'dan başka kadro kurmuş mu?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ağustos 2024 08:31 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 08:32
Fenerbahçe elendi, Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri geldi: Survivor'dan başka kadro kurmuş mu?

Fenerbahçe'nin uzatmalara giden maçta Fransız ekibi Lille ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi hayaline veda etti. Taraftarı kahreden sonucun ardından Sarı-Lacivertli takımın eksi yıldızından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya sert eleştiriler geldi. 

Fenerbahçe​, UEFA Şampiyonlar Ligi​ 3. eleme turunda deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında evinde Fransız ekibi Lille​ ile 1-1 berabere kaldı ve elendi. Uzatma dakikalarında gelen penaltı golüyle hüsranı yaşayan Sarı-Lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi hasreti 16 yıla çıkarken, takımın eski yıldızlarından Serhat Akın, yaşanan hüsrandan kulüp Asbaşkanı Acun Ilıcalı​'yı sorumlu tuttu.

Fenerbahçe elendi, Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri geldi: Survivor'dan başka kadro kurmuş mu? - 1. Resim

"TARİHİN EN İYİ KADROSUNU KURACAĞIZ" DEMİŞTİ

Yenilgiyi beklenen transferlerin gerçekleşmemesine bağlayan Serhat Akın, "Acun Ilıcalı bu takımın asbaşkanı. Tarihin en iyi kadrosunu kuracağız dedi. Ya Acun Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu ki buna inanıyor?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe elendi, Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri geldi: Survivor'dan başka kadro kurmuş mu? - 2. Resim

Lille takımının İstanbul seyahatini Galatasaray ile özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısıyla yapmasına ilişkin de konuşan Akın, "Ya hu bunlar Galatasaray şarkısı çalıyor, kim lan bu Lille? Lille kalkacak buraya gelecek, İstanbul paylaşımını Galatasaray şarkısıyla yapacak o Galatasaray’ı onların kulaklarının içine tıkamazsam adam değilim" diye konuştu.

Fenerbahçe elendi, Acun Ilıcalı'ya sert eleştiri geldi: Survivor'dan başka kadro kurmuş mu? - 3. Resim

"HESABINI KİM VERECEK?"

Teknik Direktör Jose Mourinho'nun sadece Lille’i değil, Fenerbahçe yönetimini de yenemediğini belirten Serhat Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçın buraya kadar gelmesinin tek sebebi Mourinho. Mourinho gibi bir adamı getirip, Şampiyonlar Ligi’ne gidememenin hesabını kim verecek? Sen adama 6 haftadır oyuncu getirmemişsin. En-Nesyri hazır değil."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...